Sint en Santa, Info- en Boeking Centrale Westerkwartier
 
Boekingen:


Nu al Sinterklaas/Santa Claus boeken? Ja echt doen, want het is zo November/December!!

Ook voor een familie met alleen volwassenen, is het geweldig leuk om Sint en Pieten of Santa Claus te boeken, Terwijl de tradities behouden blijven, kunt u nog veel bijleren over de modernere vormen van hun feesten !

Wat krijgt u:
Een prachtige Sint Nicolaas,.in een kostuum zoals dat lijkt op dat van de tv Sint met baardstel (baard, pruik, wenkbrauwen en snor) van echt haar. Dus "de" echte Sint.
En goed en net geklede Zwarte Pieterbazen. De Pieten zijn donker bruin gegrimeerd en prachtig gekleed in luxe fluwelen pieten kostuums.
En Santa Claus komt in een kostuum zoals u dat alleen gewend bent van de betere Amerikaanse Kerstfilms. In kwaliteit en uitstraling vergelijkbaar met het kostuum van de TV Sint. Wij horen dan ook regelmatig ouders tegen hun kinderen zeggen: “Kijk, dat is de échte Kerstman!”

Dit jaar komt Sinterklaas op zaterdag 17 november in Nederland aan.
Vanaf dan (17 nov. na 13.00 uur) zijn wij weer te huur. En vanaf 7 december is de Kerstman weer te boeken. Wij komen graag bij u langs, maar vol=vol en dat gaat ieder jaar weer sneller!!

Welk dagen kunt u Boeken?
In principe alle dagen, maar de ervaring heeft ons geleerd dat bepaalde dagen beter bij het ritme van de kinderen passen.
Huisbezoeken en Groepsbezoeken (verenigingen ed) bij kinderen bij voorkeur op avonden (bv. vrijdag/zaterdag avond) of op woensdagmiddag of zondagmiddag.
En in de laatste week voor 5 dec natuurlijk elke avond
School en Ziekenhuisbezoeken en kunnen natuurlijk elke dag van de week Dat geldt ook voor ziek kind thuis bezoeken
Intochten e.d. bij voorkeur op zaterdag ochtend/middag.
Voor winkelcentra en kerstmarkten zal het meestal weekend, koopavond of gewone avond zijn.
Deze indeling werkt het beste, dat is ook de reden waarom de meeste organisaties en mensen het ook zo doen. Maar in overleg zijn andere opties natuurlijk ook mogelijk.

Wilt u nadere informatie of (meer) foto’s zien?
Wilt U boeken?
Neem dan kontakt met ons op!

Naam :

E-Mailadres

Onderwerp (bv Info of Boeking)

BerichtNaar het Begin van de pagina
Sint en Santa, Info- en Boeking Centrale Westerkwartier
 :